fbpx

NeSám

NAŠE RECENZE

Krmení a úklid za kočkou a potkány

Rated 5 out of 5
31 srpna, 2021

Všechno super! Super domluva, super komunikace! Jen Doporučuji. 🙂
Byly jsme úplně spokojený , každý den jsme dostávali zprávu včetně foto. Děkujeme moc! Velmi dobra služba!

Daria

Krmení kocoura Albuse

Rated 5 out of 5
26 srpna, 2021

Moc a moc děkuji za perfektní servis. Albus byl v nejlepších rukách. Denně fotky z krmení, konečně klidná dovolená. Vřele doporučuji!

Jana Ryšková

Baruška 15 let

Rated 5 out of 5
19 srpna, 2021

Letos před dovolenou jsme řešili hlídání pro naší starou babičku Barušku. Po menším váhání komu Barušku svěřit, jsme si vzpomněli na manžele Tobrmanovi, kteří mají fa na hlídání mazlíčků. Udělali jsme jedině dobře. O Barušku bylo super postaráno, každý den jsme dostávali od manželů videa a fotky jak se Barušce daří, kde se byla venčit, co žrala a jak se celkově mněla. Tuto službu můžu naprosto doporučit. Oba manželé mají k mazlíčkům super přístup, je vidět, že je mají velmi rádi. Navíc oceňuji, že Baruška mohla zůstat doma, kde je zvyklá a nemusela být zbytečně ve stresu v cizím prostředí.

Zbyněk a Janina Kratochvílovi

2 mesicni morcatka Susi a Ziky

Rated 5 out of 5
15 srpna, 2021

Kvuli deter jsme poridili morcatka a potrebovala vyresit obdobi dovolenych. Puvodne jsem hledala nejaky hotel pro zviratka, ale kdyz jsem objevila stranky NeSam, vubec jsem nevahala. Sluzba perfektni, zadne presuny klece, zviratka nakrmena a spokojena. Kazdy den fotky. Priste urcite vyuzijeme zase a urcite doporucujeme. Moc dekujeme.

Bicistovi

Portík

Rated 5 out of 5
26 července, 2021

Po dlouhém váhání, zda letos vyrazit na dovolenou jsme objevili služby Ne sám. Ihned po prvním neformálním setkání s manželi Tobrmanovými bylo rozhodnuto. Jejich bezprostřední vztah k našemu kocourkovi a zároveň okamžitá náklonnost našeho čtyřnohého kamaráda, zájem a zároveň respekt a snaha porozumět kočičím návykům a obavám páníčků:-), nás přesvědčila o předání kocourka do jejich péče. Od prvního dne naší nepřítomnosti nám byly zasílány zprávy a fotky a po návratu na nás pak čekal spokojený kočičí parťák. Za veškerou péči tímto strašně moc děkujeme a služby můžeme upřímně doporučit…my nebudeme při další výpravě váhat znovu svěřit Portíka do laskavých rukou Tobrmanových.

Čechurovi

NAŠE HODNOCENÍ NA FACEBOOKU

NeSám.cz - hlídání mazlíčků
5.0
Based on 17 reviews
powered by Facebook
Zuska Zus Pitenyáková
Zuska Zus Pitenyáková
2021-08-29T01:43:35+0000
Poprvé jsem svěřila mého blonďáka (pejska) někomu koho neznám.. Uznávám, že jsem měla obavy jak si sednou navzájem... Ale musím uznat, že starostlivost o něj... byla skvělá!! Když jsem přijela domů tak se vůbec netvaril že by mu něco chybělo... Paní a pána doporučím všem známym.. Moc děkuji za venčení a hraní se s pejskem...příště se na vás zase obrátím ❤️read more
Helena Kalašová
Helena Kalašová
2021-08-28T13:02:13+0000
Mohu jen doporučit, po dobu naší dovolené bylo skvěle postaráno o všech 5 našich kočiček.Dovolenou jsme si užili bez starostí ,každý den přišlo foto a krátké... info o tom jak se mazlíčci mají.Paní je úžasná, je vidět, že zvířátka miluje.Službu určitě znovu rádi využijeme.read more
Nikolka Pancerová Vojtová
Nikolka Pancerová Vojtová
2021-08-28T11:42:04+0000
Během našeho dne D ( svatby) jsem svěřila hlídání našich mazlíčků -Sára , Arfin a Eliška manželům od NeSám a bylo to super . Moc doporučuji . Jsou to... profesionálové a navíc opravdu miluji zvířata . Byla jsem moc spokojena . Naši chlupáči si to moc užili. Jejich služeb určitě využiji i příště …🍀🤗🤓read more
Sára Kolářová
Sára Kolářová
2021-08-15T08:51:11+0000
Manželé nám pravidelně hlídají našeho kocourka. Vždy skvělá komunikace a perfektní servis. Vždy, když musíme odjet, tak víme, že je o vše postaráno díky nim.... Moc děkujeme ❤️read more
Otakar Valenta
Otakar Valenta
2021-08-10T16:07:48+0000
Paní má přátelské vystupovani, je vidět že má ráda zvířata a práce s nimi ji baví. Byl jsem s jejími službami velmi spokojen.
Eva Radimáková
Eva Radimáková
2021-07-25T20:30:57+0000
Hlídání určitě doporučuji. Manželé nám ohlídali naši malou fretičku. Hlídání probíhalo u nás doma, čímž jsme fretce ušetřili zbytečný stres ze stěhování.... Navštěvovali ji každý den a k tomu jsme dostávali fotky, jak se má. Hlídání zvířátek jedině od NeSám. Určitě se jim zase ozveme.read more
Dagmar Marvánková
Dagmar Marvánková
2021-07-23T19:06:50+0000
Každý odjezd z domova znamenal vždycky problém - kdo ohlídá kočky? Konečně jsem našla řešení! Kocourek byl po mém návratu v úplné pohodě, nová "teta" se mu moc... líbila (a to se za 14 let jeho života ještě nikomu nepovedlo). Mohu tedy tuto službu jen doporučit. 👍read more
Lucie Bílá
Lucie Bílá
2021-07-16T12:18:45+0000
Ano známe, manželé nám hlídali naší fretičku u nás doma a vše skvělé. Náš mazlíček, nechce při našem odjezdu nikoho jiného a my též ne. Opravdu doporučuji. 👍
Vendy Lopatka
Vendy Lopatka
2021-07-11T12:14:28+0000
Doporučujeme, krmení a hlídání pejska a koček skvělé. Každé ráno foto a info,jak se naši chlupatí přátelé mají.Uzili jsme si dovolenou bez starostí o zvířátka.... Určitě velice rádi využijeme tyhle skvělé parťáky pro naše zvířátka znovu.Proste, skvělé služby, skvělých lidí 👍read more
Pavel Šťastný
Pavel Šťastný
2021-05-02T08:42:01+0000
V případě potřeby hlídání Vašich mazlíčků v Plzni - vřele doporučuji. Pani milá, ochotná. Současně nám v průběhu hlídání našeho pejska zasílala jeho aktualní... fotografie. 👍🏽😊read more
Tomáš Tunasena Vytlačil
Tomáš Tunasena Vytlačil
2021-03-24T17:51:23+0000
Dnes jsme obdrželi čmuchací kobereček. Opravdu super zábava. Moc doporučuji. Jsme nadšený, páníčci i psi
Taťána Trojáčková
Taťána Trojáčková
2020-11-10T14:27:47+0000
Skvělý přístup ke zvířatům, super domluva,. příznivé ceny. Moc doporučuji! Pokud budu potřebovat někdy ještě pohlídat nebo vyvenčit fenku, určitě se na vás... obrátím.read more
Anna Surovcová
Anna Surovcová
2020-10-17T16:25:38+0000
Moc děkujeme za vyvenčení v době naší nepřítomnosti. Máme adoptovanou dříve týranou fenku, která se bojí cizích lidí a venku je třeba na její bázlivost taky... myslet. Proto jsme měli obavy, zda to Ari zvládne. Paní Tobrmanová je profesionálka a bylo vidět, že má zkušenosti a že s ní bude Ari v dobrých rukou. A taky, že ano 🙂 Po venčení jsme dostali fotku a zprávu. Moc děkujeme, rádi se na Vás v případě potřeby obrátíme.read more
Jaroslav Vakeš
Jaroslav Vakeš
2020-10-05T18:55:48+0000
Jejich přístup je naprosto profesionální, bál sem se, že bude můj pes strádat a smutnit po dobu mé dovolené, ale opak byl pravdou. Každý den fotka z venčení a... z fotky bylo poznat jak se má dobře. Můžu jen doporučit a služby budu využívat i nadále.read more
Kristýna Bäumlová
Kristýna Bäumlová
2020-09-24T18:58:08+0000
Strašně ráda doporučuji 🤩 Paní má profesionální a přátelský přístup ❤️ Je vidět, že jí práce s čtyřnohými miláčky opravdu baví 🍀 Těšíme se na další hlídání,... Augí byl strašně spokojený 🥰 Moc děkujeme 🙏read more
Mirka Pitrová
Mirka Pitrová
2020-09-20T16:37:22+0000
Děkujeme moc za hlídání našeho kocourka. Bylo o něj báječně postaráno a my si mohli dovolenou užít v klidu!! Jsme moc vděční!!
Lucie Valdhansova
Lucie Valdhansova
2020-09-04T17:56:20+0000
Chtěla bych moc poděkovat za hlídání mých dvou kocourů. Nebylo to jen o doplnění jídla,jeden kocourek má cukrovku a je potřeba 2xdenně píchnout inzulín, což... paní Jarka výborně zvládla a druhému kocourkovi selhávají ledviny a srdicko a musí brát pravidelně podpůrný sirup,což bylo také bez problémů. Oboje bylo zvládnuto perfektně, nemluvě o tom, že dostávali i spoustu lásky v podobě drbání. Po každé návštěvě přišly fotky a informace o tom, jak se kluci mají, za což moc děkuji. Je to přesně rok, co jsem nikde nebyla přes noc kvůli obavám z toho, že o ně nebude dobře postaráno,protože spousta mých známých odmítala hlídání kvůli aplikování inzulínu, ale ted už vím, na koho se mohu kdykoliv obrátit. Opravdu moc děkuji, tato služba je pro mě k nezaplacení. Děkuje i Monty s Kubíkem ❤️❤️read more
Aleš Kočandrle
Aleš Kočandrle
2020-09-03T18:50:39+0000
Chcete li aby se o vaše miláčky a zvířátka opravdu všeho druhu starali opravdoví milovníci zvířat tak opravdu nenajdete nikoho lepšího...... Mám farmičku... zvířátka všeho druhu a po celý týden bylo s láskou postaráno.... Paní si i vycvičila 🐥 kuře jak papouška 😉 a nemluvě o 3psech ty si novou tetu a strejdu na hlídání oblibili natolik až sem se bál že mi odejdou 😉👌. Můžu jen doporučit..... Perfektní přístup..... Super lidičky.read more
Luci Kotvová
Luci Kotvová
2020-09-02T07:26:06+0000
Za nás velká spokojenost 🙂 Oceňuji osobní schůzku před samotným hlídáním kde se seznámí zvířátko s paní na hlídání a upřesní se vše potřebné. Paní moc... příjemná, ochotná a je vidět že zvířata má opravdu ráda 🙂 Během doby co jsme byli pryč paní psala info jak se zvířátka mají + fotky 🙂 Ještě jednou děkujeme mockrát za hlídaní našich mazlíčku❤️ Lucka, Pavel a Scooby🐶 s Micinkou🐱read more
Diana Argmannová
Diana Argmannová
2020-08-15T09:52:25+0000
Jsem nadšená a všem vřele doporučuji. Mám kocourka který chodí ven na procházky. Paní s ním chodila denně 2x a posílala fotky i videa . Doma vše uklizeno a... kocour v pohodě bez stresu. Teď mohu odjet kdykoliv a vím, že o mého miláčka bude skvěle postaráno.read more
Evelina Cermakova
Evelina Cermakova
2020-07-24T17:25:22+0000
Úžasná spolupráce a spolehlivost ...super odvedena práce....a vše že srdce provozované....neni co vytknout...zlatý pečovatele,které vřele doporučuji.
Jana Lauseckerova
Jana Lauseckerova
2020-07-21T15:31:20+0000
Moje chlupatý miminka si svoji novou tetu na hlídání oblíbily uz pri prvni schůzce. Pri hlídání jsem dostavala fotky každý den a krom toho ze dostali najíst... napít a meli cisty záchod tak hlavně meli pozornost a péči. Díky tomu, ze to nebylo jejich první hlídání, po příjezdu domů poznám, podle jejich chování jak se měli. A meli se báječně!! Vřele doporučuju, nemusite se bát nechat svoje mazlíčky v jejich rukou.read more
Martina Radová
Martina Radová
2020-07-20T17:22:34+0000
Děkuji moc za perfektní hlídání, péči a mazlení mých pejsků + starost o zahradu. Byla jsem moc spokojená a moji mazlíci, kavkazačka s maliňákem také. Budu Vás... doporučovat a těším se na další spolupráci. Ještě jednou díky.read more
Eva Fischerová
Eva Fischerová
2020-06-29T19:04:55+0000
Velice ochotní a vstřícní lidé. S domluvenými "službami" jsme byli nadmíru spokojeni 😊 mohu jen doporučit!!!
Hana Šiková
Hana Šiková
2020-06-18T12:21:34+0000
Výborná zkušenost, skvělí lidé, děkuji
Zdena Rubešová
Zdena Rubešová
2020-06-09T20:58:36+0000
Příjemní,ochotní lidé,spolupráce skvělá,čtyřnožci se těší na další návštěvu🐾😘🐾🐈
Martina Sládková
Martina Sládková
2020-06-06T06:36:00+0000
Maximální spokojenost s hlídáním Sofi, paní je úžasná a Sofi si to s ní moc užila.
Siã Saterê Benchaya Corrêa
Siã Saterê Benchaya Corrêa
2020-03-03T07:19:09+0000
A very nice couple attended me. They met me and my dog at the spot that I wanted. As a tourist in the city it was one of the best decisions that I made, coz we... couldn't make the brewery tour otherwise.read more
Dorota Nováková
Dorota Nováková
2020-02-22T11:48:28+0000
Jsme velmi spokojeni s hlídáním našeho pejska. Tobrmanovi se mu věnovali jak fyzicky - dlouhé vycházky, tak psychicky - hry, cvičení, mazlení. Náš pejsek je... nedůvěřivý k "cizím lidem" - je to charakteristika rasy, tak jsme měli trochu obavy, ale vše proběhlo naprosto bez problému, získali si jeho důvěru hned při první návštěvě. I přes naši třítýdenní nepřítomnost díky skvělé péči nestrádal. Příště ho rádi svěříme do péče nesám.cz znovu. Ještě jednou moc děkujeme za láskyplnou péči.read more
Zdenek Poláček
Zdenek Poláček
2020-01-30T04:52:09+0000
Doporučuji, skvělé jednaní a přístup👍
Hollow Cucu
Hollow Cucu
2019-12-22T18:44:40+0000
Milí Tobrmanovi, Mockrát děkujeme za hlídání pejsků i za dárečky pro pejsky! Jsme velice spokojeni s vaší službou. Budeme rádi, když Vaší pomoc budeme moci... využít i do budoucna :). Co se týká hodnocení služby - 100% kladné, vřele doporučuji všem ostatním ! Přeji hezké vánoční svátky <3 - Machoňováread more
Eva Štrupová
Eva Štrupová
2019-12-22T13:42:58+0000
Se službami NeSám.cz jsme byli opravdu moc spokojeni. Vzorně se nám postarali o pejska a kocoura, z každé procházky jsme dostali fotky a podrobný report, což... bylo velmi uklidňující, kocourovi manželé Tobrmanovi donesli výborné granule na ochutnání, jeho srst byla skvěle ošetřena, oba mazlíčci dostali na rozloučenou vánoční dárky, zkrátka výborná péče za dobrou cenu. Příště určitě jejich službu znovu využijeme. Děkujeme.read more
Renčí Reny
Renčí Reny
2019-12-05T21:52:58+0000
Skvělý přístup a profesionalita.😉
Renata Vacíková
Renata Vacíková
2019-11-23T16:05:46+0000
Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat manželům Tobrmanovým, majitelům firmy NeSám za jejich ochotu, milý přístup a vstřícné jednání vůči páníčkům a jejich... čtyřnohých kamarádům. Tento týden jsem onemocněla a můj zdravotní stav mně bohužel zabraňoval venčit mého pejska Charlíka. Nikdo z mých blízkých mě nemohl zastoupit, tak jsem požádala o pomoc firmu NeSám. Byla jsem mile překvapena jejich milým přístupem a také rychlou nabídkou služeb v případě nouze. Dopoledne jsem zavolala a už odpoledne poznala skvělý manželský pár, ochotný venčit mého Charlíka. Moc ráda jsem je poznala a oba s Charlínkem jsme byli moc spokojeni. Takže mohu vřele doporučit každému, kdo by potřeboval hlídání nebo venčení svých domácích mazlíčků. Děkuji a přeji mnoho úspěchů, spokojených páníčků a hlavně jejich čtyřnohých kamarádů. Hezký večer přejí Renča a Charlie Vacíkoviread more
Luci Seilerka
Luci Seilerka
2019-11-17T15:37:29+0000
Manzele Tobrmanovi jsou velmi mili a spolehlivi lide. Miluji zviratka, to citili i nasi kocouri 🙂 jsme moc radi, ze jsme na ne narazili. Ted uz muzeme... naprosto bez starosti odjet pryc, nase kocourky nechat doma a vime, ze bude o ne skvele postarano. Navic jsou prvni, kdy jsme se vubec nebali predat nase klice od domu 😉 manzele Tobrmanovi mohu vrele doporucit dal!read more
Kristýna Henrichová
Kristýna Henrichová
2019-11-07T16:08:28+0000
Konečně odcházím od mého pejska do práce bez výčitek svědomí 😊 manželé Tobrmanovi mají moji 100%ní důvěru. Zvířátka upřímně milují a ony zase milují je. V... neposlední řadě oceňuji jejich časovou flexibilitu 👍🔝read more
Jana Kolářová
Jana Kolářová
2019-11-02T20:43:11+0000
Jedinečný a laskyplný přístup. Perfektní servis, díky kterému jsme si mohli dopřát pár dnů dovolené a hafík doma rozhodně nestrádal! Moc děkujeme a... doporučujeme!!!read more
Pavlína Stráská
Pavlína Stráská
2019-10-01T17:28:56+0000
Byli jsme s hlídáním pejska maximálně spokojeni,zprávy a fotografie chodily pravidelně a informace byli naprosto dostačující. Můžeme jen vřele doporučit
Eva Jablonci
Eva Jablonci
2019-08-15T19:12:33+0000
Majitelé jsou supr a neboji se ani větších zvířat.
Šárka Magdaléna Mikotová
Šárka Magdaléna Mikotová
2019-08-13T13:14:00+0000
Velice dobrá zkušenost , jsem naprosto spokojená ! Doporučuji 😉
Tomáš Křížek
Tomáš Křížek
2019-07-29T13:28:46+0000
Měl jsem tu možnost se seznámit s lidmi co hlídají mazlíčky a můžu jen doporučit. Pokud chcete mít o své mazlíčky dobře postaráno neváhejte je oslovit.
Dana Kratochvílová
Dana Kratochvílová
2019-07-29T13:07:19+0000
Měla jsem šanci vyzkoušet a naprostá spokojenost. Doporučuji vyzkoušet.
Next Reviews