fbpx

NeSám

NAŠE RECENZE

Rambo a Monty

Rated 5 out of 5
5 dubna, 2021

Můžeme jen doporučit!!!!!!!! Po velice rychlém rozhodnutí odjet na dovolenou, kdy jsme nemohly odvézt naše miláčky k sestře, bylo rozhodnutí jasné chtěli jsme aby kluci zůstali ve svém prostředí a to bylo perfektní. Bylo možné domluvit i přespání aby se necítili pořád sami. Poskytují skvělé služby za super ceny. Rambovi a Montíkovi se věnovali nad rámec služeb a je jasné že to dělají s láskou k mazlíčkům. 🙂

Lukašákovi

Naše kočičí smečka

Rated 5 out of 5
4 března, 2021

Ještě jednou děkuji za Vaši pomoc s nemocným kocourem.. Kocourka vyzvedli zajistili veterinu a přivezli… Prostě plný servis Ani počtu koček se manželé nezalekli a naše Agatka je nadšená.. Můžu vřele doporučit. Vždy jsem se bála svoje kočky s někým nechat ale tady jsem naprosto v klidu neváhejte

Uhrovi

Pes Chandler

Rated 5 out of 5
1 března, 2021

Moc děkujeme za skvělé služby během velmi náročného pro naši rodinu období. Vždy se nám postarali o pejska Chandlera, přišli vždy včas, posílali fotky. Naprostá spokojenost! Vřele doporučujeme.

Manžele Vlčkovi

Psi Cornell a Pepíček

Rated 5 out of 5
28 února, 2021

Jsem vozíčkářka a žiji jen s maminkou společně se dvěma pejsky. Venčení pro nás není vždy jednoduché, proto jsme se obrátily na manžele Tobrmanovy. Kluci se na vycházky s nimi vždy velmi těší (dokonce více než s námi ). Tobrmanovi mají krásný vztah ke zvířatům, jsou spolehliví a ochotní. Nedávno nás vzali dokonce na výlet autem, na zvířátka myslí i ve volném čase – např. pro ně vyrábějí krásné čmuchací koberečky. Vřele doporučujeme!

Martina Henrichová

pes Ben

Rated 5 out of 5
19 listopadu, 2020

Paní tu byla poprvé, hned vzala psa ven, až pak další vyřizování. Ben s ní šel, v pohodě, asi mu voní 🙂 Jsem moc spokojená a nejspíš i pes 🙂 Prostě mohu jen doporučit

Hana Ledrbuchová

NAŠE HODNOCENÍ NA FACEBOOKU

NeSám.cz - hlídání mazlíčků
5.0
Based on 33 reviews
powered by Facebook
Pavel Šťastný
Pavel Šťastný
2021-05-02T08:42:01+0000
V případě potřeby hlídání Vašich mazlíčků v Plzni - vřele doporučuji. Pani milá, ochotná. Současně nám v průběhu hlídání našeho pejska zasílala jeho aktualní... fotografie. 👍🏽😊read more
Tomáš Tunasena Vytlačil
Tomáš Tunasena Vytlačil
2021-03-24T17:51:23+0000
Dnes jsme obdrželi čmuchací kobereček. Opravdu super zábava. Moc doporučuji. Jsme nadšený, páníčci i psi
Taťána Trojáčková
Taťána Trojáčková
2020-11-10T14:27:47+0000
Skvělý přístup ke zvířatům, super domluva,. příznivé ceny. Moc doporučuji! Pokud budu potřebovat někdy ještě pohlídat nebo vyvenčit fenku, určitě se na vás... obrátím.read more
Anna Surovcová
Anna Surovcová
2020-10-17T16:25:38+0000
Moc děkujeme za vyvenčení v době naší nepřítomnosti. Máme adoptovanou dříve týranou fenku, která se bojí cizích lidí a venku je třeba na její bázlivost taky... myslet. Proto jsme měli obavy, zda to Ari zvládne. Paní Tobrmanová je profesionálka a bylo vidět, že má zkušenosti a že s ní bude Ari v dobrých rukou. A taky, že ano 🙂 Po venčení jsme dostali fotku a zprávu. Moc děkujeme, rádi se na Vás v případě potřeby obrátíme.read more
Jaroslav Vakeš
Jaroslav Vakeš
2020-10-05T18:55:48+0000
Jejich přístup je naprosto profesionální, bál sem se, že bude můj pes strádat a smutnit po dobu mé dovolené, ale opak byl pravdou. Každý den fotka z venčení a... z fotky bylo poznat jak se má dobře. Můžu jen doporučit a služby budu využívat i nadále.read more
Kristýna Bäumlová
Kristýna Bäumlová
2020-09-24T18:58:08+0000
Strašně ráda doporučuji 🤩 Paní má profesionální a přátelský přístup ❤️ Je vidět, že jí práce s čtyřnohými miláčky opravdu baví 🍀 Těšíme se na další hlídání,... Augí byl strašně spokojený 🥰 Moc děkujeme 🙏read more
Mirka Pitrová
Mirka Pitrová
2020-09-20T16:37:22+0000
Děkujeme moc za hlídání našeho kocourka. Bylo o něj báječně postaráno a my si mohli dovolenou užít v klidu!! Jsme moc vděční!!
Lucie Valdhansova
Lucie Valdhansova
2020-09-04T17:56:20+0000
Chtěla bych moc poděkovat za hlídání mých dvou kocourů. Nebylo to jen o doplnění jídla,jeden kocourek má cukrovku a je potřeba 2xdenně píchnout inzulín, což... paní Jarka výborně zvládla a druhému kocourkovi selhávají ledviny a srdicko a musí brát pravidelně podpůrný sirup,což bylo také bez problémů. Oboje bylo zvládnuto perfektně, nemluvě o tom, že dostávali i spoustu lásky v podobě drbání. Po každé návštěvě přišly fotky a informace o tom, jak se kluci mají, za což moc děkuji. Je to přesně rok, co jsem nikde nebyla přes noc kvůli obavám z toho, že o ně nebude dobře postaráno,protože spousta mých známých odmítala hlídání kvůli aplikování inzulínu, ale ted už vím, na koho se mohu kdykoliv obrátit. Opravdu moc děkuji, tato služba je pro mě k nezaplacení. Děkuje i Monty s Kubíkem ❤️❤️read more
Aleš Kočandrle
Aleš Kočandrle
2020-09-03T18:50:39+0000
Chcete li aby se o vaše miláčky a zvířátka opravdu všeho druhu starali opravdoví milovníci zvířat tak opravdu nenajdete nikoho lepšího...... Mám farmičku... zvířátka všeho druhu a po celý týden bylo s láskou postaráno.... Paní si i vycvičila 🐥 kuře jak papouška 😉 a nemluvě o 3psech ty si novou tetu a strejdu na hlídání oblibili natolik až sem se bál že mi odejdou 😉👌. Můžu jen doporučit..... Perfektní přístup..... Super lidičky.read more
Luci Kotvová
Luci Kotvová
2020-09-02T07:26:06+0000
Za nás velká spokojenost 🙂 Oceňuji osobní schůzku před samotným hlídáním kde se seznámí zvířátko s paní na hlídání a upřesní se vše potřebné. Paní moc... příjemná, ochotná a je vidět že zvířata má opravdu ráda 🙂 Během doby co jsme byli pryč paní psala info jak se zvířátka mají + fotky 🙂 Ještě jednou děkujeme mockrát za hlídaní našich mazlíčku❤️ Lucka, Pavel a Scooby🐶 s Micinkou🐱read more
Diana Argmannová
Diana Argmannová
2020-08-15T09:52:25+0000
Jsem nadšená a všem vřele doporučuji. Mám kocourka který chodí ven na procházky. Paní s ním chodila denně 2x a posílala fotky i videa . Doma vše uklizeno a... kocour v pohodě bez stresu. Teď mohu odjet kdykoliv a vím, že o mého miláčka bude skvěle postaráno.read more
Evelina Cermakova
Evelina Cermakova
2020-07-24T17:25:22+0000
Úžasná spolupráce a spolehlivost ...super odvedena práce....a vše že srdce provozované....neni co vytknout...zlatý pečovatele,které vřele doporučuji.
Jana Lauseckerova
Jana Lauseckerova
2020-07-21T15:31:20+0000
Moje chlupatý miminka si svoji novou tetu na hlídání oblíbily uz pri prvni schůzce. Pri hlídání jsem dostavala fotky každý den a krom toho ze dostali najíst... napít a meli cisty záchod tak hlavně meli pozornost a péči. Díky tomu, ze to nebylo jejich první hlídání, po příjezdu domů poznám, podle jejich chování jak se měli. A meli se báječně!! Vřele doporučuju, nemusite se bát nechat svoje mazlíčky v jejich rukou.read more
Martina Radová
Martina Radová
2020-07-20T17:22:34+0000
Děkuji moc za perfektní hlídání, péči a mazlení mých pejsků + starost o zahradu. Byla jsem moc spokojená a moji mazlíci, kavkazačka s maliňákem také. Budu Vás... doporučovat a těším se na další spolupráci. Ještě jednou díky.read more
Eva Fischerová
Eva Fischerová
2020-06-29T19:04:55+0000
Velice ochotní a vstřícní lidé. S domluvenými "službami" jsme byli nadmíru spokojeni 😊 mohu jen doporučit!!!
Hana Šiková
Hana Šiková
2020-06-18T12:21:34+0000
Výborná zkušenost, skvělí lidé, děkuji
Zdena Rubešová
Zdena Rubešová
2020-06-09T20:58:36+0000
Příjemní,ochotní lidé,spolupráce skvělá,čtyřnožci se těší na další návštěvu🐾😘🐾🐈
Martina Sládková
Martina Sládková
2020-06-06T06:36:00+0000
Maximální spokojenost s hlídáním Sofi, paní je úžasná a Sofi si to s ní moc užila.
Siã Saterê Benchaya Corrêa
Siã Saterê Benchaya Corrêa
2020-03-03T07:19:09+0000
A very nice couple attended me. They met me and my dog at the spot that I wanted. As a tourist in the city it was one of the best decisions that I made, coz we... couldn't make the brewery tour otherwise.read more
Dorota Nováková
Dorota Nováková
2020-02-22T11:48:28+0000
Jsme velmi spokojeni s hlídáním našeho pejska. Tobrmanovi se mu věnovali jak fyzicky - dlouhé vycházky, tak psychicky - hry, cvičení, mazlení. Náš pejsek je... nedůvěřivý k "cizím lidem" - je to charakteristika rasy, tak jsme měli trochu obavy, ale vše proběhlo naprosto bez problému, získali si jeho důvěru hned při první návštěvě. I přes naši třítýdenní nepřítomnost díky skvělé péči nestrádal. Příště ho rádi svěříme do péče nesám.cz znovu. Ještě jednou moc děkujeme za láskyplnou péči.read more
Zdenek Poláček
Zdenek Poláček
2020-01-30T04:52:09+0000
Doporučuji, skvělé jednaní a přístup👍
Hollow Cucu
Hollow Cucu
2019-12-22T18:44:40+0000
Milí Tobrmanovi, Mockrát děkujeme za hlídání pejsků i za dárečky pro pejsky! Jsme velice spokojeni s vaší službou. Budeme rádi, když Vaší pomoc budeme moci... využít i do budoucna :). Co se týká hodnocení služby - 100% kladné, vřele doporučuji všem ostatním ! Přeji hezké vánoční svátky <3 - Machoňováread more
Eva Štrupová
Eva Štrupová
2019-12-22T13:42:58+0000
Se službami NeSám.cz jsme byli opravdu moc spokojeni. Vzorně se nám postarali o pejska a kocoura, z každé procházky jsme dostali fotky a podrobný report, což... bylo velmi uklidňující, kocourovi manželé Tobrmanovi donesli výborné granule na ochutnání, jeho srst byla skvěle ošetřena, oba mazlíčci dostali na rozloučenou vánoční dárky, zkrátka výborná péče za dobrou cenu. Příště určitě jejich službu znovu využijeme. Děkujeme.read more
Renčí Reny
Renčí Reny
2019-12-05T21:52:58+0000
Skvělý přístup a profesionalita.😉
Renata Vacíková
Renata Vacíková
2019-11-23T16:05:46+0000
Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat manželům Tobrmanovým, majitelům firmy NeSám za jejich ochotu, milý přístup a vstřícné jednání vůči páníčkům a jejich... čtyřnohých kamarádům. Tento týden jsem onemocněla a můj zdravotní stav mně bohužel zabraňoval venčit mého pejska Charlíka. Nikdo z mých blízkých mě nemohl zastoupit, tak jsem požádala o pomoc firmu NeSám. Byla jsem mile překvapena jejich milým přístupem a také rychlou nabídkou služeb v případě nouze. Dopoledne jsem zavolala a už odpoledne poznala skvělý manželský pár, ochotný venčit mého Charlíka. Moc ráda jsem je poznala a oba s Charlínkem jsme byli moc spokojeni. Takže mohu vřele doporučit každému, kdo by potřeboval hlídání nebo venčení svých domácích mazlíčků. Děkuji a přeji mnoho úspěchů, spokojených páníčků a hlavně jejich čtyřnohých kamarádů. Hezký večer přejí Renča a Charlie Vacíkoviread more
Luci Seilerka
Luci Seilerka
2019-11-17T15:37:29+0000
Manzele Tobrmanovi jsou velmi mili a spolehlivi lide. Miluji zviratka, to citili i nasi kocouri 🙂 jsme moc radi, ze jsme na ne narazili. Ted uz muzeme... naprosto bez starosti odjet pryc, nase kocourky nechat doma a vime, ze bude o ne skvele postarano. Navic jsou prvni, kdy jsme se vubec nebali predat nase klice od domu 😉 manzele Tobrmanovi mohu vrele doporucit dal!read more
Kristýna Henrichová
Kristýna Henrichová
2019-11-07T16:08:28+0000
Konečně odcházím od mého pejska do práce bez výčitek svědomí 😊 manželé Tobrmanovi mají moji 100%ní důvěru. Zvířátka upřímně milují a ony zase milují je. V... neposlední řadě oceňuji jejich časovou flexibilitu 👍🔝read more
Jana Kolářová
Jana Kolářová
2019-11-02T20:43:11+0000
Jedinečný a laskyplný přístup. Perfektní servis, díky kterému jsme si mohli dopřát pár dnů dovolené a hafík doma rozhodně nestrádal! Moc děkujeme a... doporučujeme!!!read more
Pavlína Stráská
Pavlína Stráská
2019-10-01T17:28:56+0000
Byli jsme s hlídáním pejska maximálně spokojeni,zprávy a fotografie chodily pravidelně a informace byli naprosto dostačující. Můžeme jen vřele doporučit
Eva Jablonci
Eva Jablonci
2019-08-15T19:12:33+0000
Majitelé jsou supr a neboji se ani větších zvířat.
Šárka Magdaléna Tichá
Šárka Magdaléna Tichá
2019-08-13T13:14:00+0000
Velice dobrá zkušenost , jsem naprosto spokojená ! Doporučuji 😉
Tomáš Křížek
Tomáš Křížek
2019-07-29T13:28:46+0000
Měl jsem tu možnost se seznámit s lidmi co hlídají mazlíčky a můžu jen doporučit. Pokud chcete mít o své mazlíčky dobře postaráno neváhejte je oslovit.
Dana Kratochvílová
Dana Kratochvílová
2019-07-29T13:07:19+0000
Měla jsem šanci vyzkoušet a naprostá spokojenost. Doporučuji vyzkoušet.
Next Reviews