fbpx

NeSám

PÉČE O DOMÁCÍ MAZLÍČKY„VLOŽTE VAŠI LÁSKU DO NAŠICH RUKOU“

NAŠE RECENZE

Velmi doporučujeme

Rated 5 out of 5
17 května, 2024

Vřele doporučujeme služby venčení manželů Tobrmanových. Aktivně komunikují, mají srdečný a osobní přístup, vyhověli všem našim požadavkům na termíny venčení i přesný čas. Celé jednání i služba je velmi profesionální a v dnešní uspěchané době nevídaně vstřícná a upřímná. Na dovolenou jsme obdrželi z každého venčení aktuální zprávu doplněnou i o fota a videa. Naši dva jezevčíci byli velmi spokojení 🙂

Lenka Karpíšková

Pohodove venceni

Rated 5 out of 5
14 listopadu, 2023

Moc dekujeme za skvele hlidani, venceni a ochotu. Bez starosti muzeme odjet z domova a nechat psy v domacim prostredi a zaroven dobre vyvencene. Diky tomu mame klidnou dovolenou. Perfektni domluva a spolehlivost. Moc diky!

Hoškovi

venčí když je třeba............bez řečí, děkuju

Rated 5 out of 5
25 srpna, 2023

Občas mi venčí psa. Ten je miluje. Venčili, když jsem byla v nemocnici, naprosto bez chyby a se zprávama na mobil. Jsou skvělý

Hanka Lederbuchová

Jen a jen doporučuji!

Rated 5 out of 5
22 srpna, 2023

Téměř 2 roky využívám služeb manželů Tobrmanových. Hlavně pana Tobrmana, kterého naše Ubie (16 letá fenka) miluje. Jsem za tuto službu velmi vděčná a maximálně spokojená. Nedovedla jsem si představit jak svěřím svého mazlíčka někomu jinému. A teď vidím jak to Ubie prospívá. Kontakt s někým kdo to se zvířátky umí a maximálně se jim věnuje.

Iva Kůželová

Děkujeme a doporučujeme

Rated 5 out of 5
7 srpna, 2023

Už druhým rokem využívám služeb Nesam.cz a velmi spokojená jsem nejen já, ale hlavně naše kočička Amálka, která může být doma, kde je zvyklá, a je vidět, že paní Tobrmanová se jí moc líbí. My máme klidnou dovolenou bez starostí. Dostáváme pravidelné zprávy i s fotečkami, jak se Amálka má. Děkuji moc za péči, pomoc a mohu jen doporučit !

Bára Bělová

NAŠE HODNOCENÍ NA FACEBOOKU

NeSám.cz - hlídání mazlíčků
5.0
Na základě 47 recenzí
powered by Facebook
Marek Čechura
Marek Čechura
2022-08-08T14:45:05+0000
Díky laskavé a obětavé péči manželů Tobrmanových jsme mohli již druhým rokem vyrazit s klidem v duši na dovolenou bez našeho kočičího kamaráda. Každý den jsme... se uklidnili nad zaslanou fotkou a ujištěním, že si není třeba dělat starosti. Po návratu nás přivítal spokojený kocourek a jsme rádi, že i v budoucnu bude Portíček v rukou profesionálů s velkým srdcem. Děkujeme a moc si vážíme vaší ochoty a starostlivosti.celá recenze
Denisa Marečková
Denisa Marečková
2022-05-23T10:46:31+0000
Naprostá spokojenost, jsem moc ráda, že jsem na manžele Tobrmanovi narazila. Skvělá domluva, profesionalita a přístup. Vše probíhalo přesně tak jak jsme se... domluvili, denně jsem měla zprávu a fotku z venčení, Stiffík byl nadšený, a i přesto, že hned druhý den se muselo na veterinu, vše proběhlo k maximální spokojenosti a já jsem byla ujištěna, že si mohu dovolenou v klidu užít. Mohu jen doporučit. Díky za vás 🙏🍀🐕celá recenze
Hanka Lederbuchová
Hanka Lederbuchová
2022-04-14T09:18:01+0000
no přece tyhle skvělý hlídače 🙂
Daniel Vlasák
Daniel Vlasák
2022-03-31T11:41:55+0000
Moc děkujeme za skvělou a osobní péči o našeho malého rozmazlence 🙂 z každé procházky se vrací spokojený, unavený a má čas, který musí trávit bez nás mnohem... příjemnější 🙂 Pan a paní Tobrmannovi se vždy snaží procházku zpestřit. Mění trasy, schovávají například pamlsky k hledání atp. Při návratu vymění žíznivému psisku vodu, vyvětrají… zkrátka se o něj starají, jako by byl jejich. Venčení provádí jen 2 majitelé, nehrozí tedy, že by vám domů chodil kdejaký brigádník. Na “tetu a strejdu” se vždy moc těší a vyhlíží je 🙂 Můžeme jen doporučit!celá recenze
Janina Slany
Janina Slany
2022-02-11T16:35:19+0000
velka spokojenost 👍🐶🐺
Aneta Hladíková
Aneta Hladíková
2022-02-01T20:50:30+0000
Moc dekujeme za venceni. Pani Tobrmanova je uzasna, empaticka osoba, ktera to s pejsky umi. Nas labrador Benik se pokazde nemohl dockat vychazky. Doporucujeme,... spolehlivost, domluva, vse na jednicku👍🔝celá recenze
Nikola Maixnerová
Nikola Maixnerová
2022-01-01T12:27:24+0000
Tobrmanovi jsou úžasní, vždy mi vyšli vstříc a to i když jsem teď potřebovala svoji partu pohlídat velmi narychlo. Mám jen jeden problém - když se po návratu... vrátím domů, nikdo mě nevítá - všechna zvířata se tváří jako "co tu chceš, vrať se zpátky a pošli sem našeho kámoše!". Už nikdy zvířecí hotel, jedině Tobrmanovi! ♥️♥️♥️celá recenze
Jakub Lipert
Jakub Lipert
2021-12-28T22:00:02+0000
Naprostá spokojenost. Vše přesně tak, jak bylo domluveno. Určitě znovu vyuziji. Pan si poradil se dvouma stafordy jako naprostý profik 😊👌
Terezie Macková
Terezie Macková
2021-10-01T16:13:51+0000
Chtěla jsem poděkovat za hlídáním našeho psa, spokojenost byla na všech stranách, žádné převážení a plánování, jak se vše stihne před i po dovolené a psí spaní... ve vlastním je skvělé, rádi objednáme znovu 👍celá recenze
Zuska Zus Pitenyáková
Zuska Zus Pitenyáková
2021-08-29T01:43:35+0000
Poprvé jsem svěřila mého blonďáka (pejska) někomu koho neznám.. Uznávám, že jsem měla obavy jak si sednou navzájem... Ale musím uznat, že starostlivost o něj... byla skvělá!! Když jsem přijela domů tak se vůbec netvaril že by mu něco chybělo... Paní a pána doporučím všem známym.. Moc děkuji za venčení a hraní se s pejskem...příště se na vás zase obrátím ❤️celá recenze
Helena Kalašová
Helena Kalašová
2021-08-28T13:02:13+0000
Mohu jen doporučit, po dobu naší dovolené bylo skvěle postaráno o všech 5 našich kočiček.Dovolenou jsme si užili bez starostí ,každý den přišlo foto a krátké... info o tom jak se mazlíčci mají.Paní je úžasná, je vidět, že zvířátka miluje.Službu určitě znovu rádi využijeme.celá recenze
Nikolka Pancerová Vojtová
Nikolka Pancerová Vojtová
2021-08-28T11:42:04+0000
Během našeho dne D ( svatby) jsem svěřila hlídání našich mazlíčků -Sára , Arfin a Eliška manželům od NeSám a bylo to super . Moc doporučuji . Jsou to... profesionálové a navíc opravdu miluji zvířata . Byla jsem moc spokojena . Naši chlupáči si to moc užili. Jejich služeb určitě využiji i příště …🍀🤗🤓celá recenze
Sára Kolářová
Sára Kolářová
2021-08-15T08:51:11+0000
Manželé nám pravidelně hlídají našeho kocourka. Vždy skvělá komunikace a perfektní servis. Vždy, když musíme odjet, tak víme, že je o vše postaráno díky nim.... Moc děkujeme ❤️celá recenze
Otakar Valenta
Otakar Valenta
2021-08-10T16:07:48+0000
Paní má přátelské vystupovani, je vidět že má ráda zvířata a práce s nimi ji baví. Byl jsem s jejími službami velmi spokojen.
Eva Radimáková
Eva Radimáková
2021-07-25T20:30:57+0000
Hlídání určitě doporučuji. Manželé nám ohlídali naši malou fretičku. Hlídání probíhalo u nás doma, čímž jsme fretce ušetřili zbytečný stres ze stěhování.... Navštěvovali ji každý den a k tomu jsme dostávali fotky, jak se má. Hlídání zvířátek jedině od NeSám. Určitě se jim zase ozveme.celá recenze
Dagmar Marvánková
Dagmar Marvánková
2021-07-23T19:06:50+0000
Každý odjezd z domova znamenal vždycky problém - kdo ohlídá kočky? Konečně jsem našla řešení! Kocourek byl po mém návratu v úplné pohodě, nová "teta" se mu moc... líbila (a to se za 14 let jeho života ještě nikomu nepovedlo). Mohu tedy tuto službu jen doporučit. 👍celá recenze
Lucie Bílá
Lucie Bílá
2021-07-16T12:18:45+0000
Ano známe, manželé nám hlídali naší fretičku u nás doma a vše skvělé. Náš mazlíček, nechce při našem odjezdu nikoho jiného a my též ne. Opravdu doporučuji. 👍
Vendy Lopatka
Vendy Lopatka
2021-07-11T12:14:28+0000
Doporučujeme, krmení a hlídání pejska a koček skvělé. Každé ráno foto a info,jak se naši chlupatí přátelé mají.Uzili jsme si dovolenou bez starostí o zvířátka.... Určitě velice rádi využijeme tyhle skvělé parťáky pro naše zvířátka znovu.Proste, skvělé služby, skvělých lidí 👍celá recenze
Pavel Šťastný
Pavel Šťastný
2021-05-02T08:42:01+0000
V případě potřeby hlídání Vašich mazlíčků v Plzni - vřele doporučuji. Pani milá, ochotná. Současně nám v průběhu hlídání našeho pejska zasílala jeho aktualní... fotografie. 👍🏽😊celá recenze
Tomáš Tunasena Vytlačil
Tomáš Tunasena Vytlačil
2021-03-24T17:51:23+0000
Dnes jsme obdrželi čmuchací kobereček. Opravdu super zábava. Moc doporučuji. Jsme nadšený, páníčci i psi
Anna Surovcová
Anna Surovcová
2020-10-17T16:25:38+0000
Moc děkujeme za vyvenčení v době naší nepřítomnosti. Máme adoptovanou dříve týranou fenku, která se bojí cizích lidí a venku je třeba na její bázlivost taky... myslet. Proto jsme měli obavy, zda to Ari zvládne. Paní Tobrmanová je profesionálka a bylo vidět, že má zkušenosti a že s ní bude Ari v dobrých rukou. A taky, že ano 🙂 Po venčení jsme dostali fotku a zprávu. Moc děkujeme, rádi se na Vás v případě potřeby obrátíme.celá recenze
Jaroslav Vakeš
Jaroslav Vakeš
2020-10-05T18:55:48+0000
Jejich přístup je naprosto profesionální, bál sem se, že bude můj pes strádat a smutnit po dobu mé dovolené, ale opak byl pravdou. Každý den fotka z venčení a... z fotky bylo poznat jak se má dobře. Můžu jen doporučit a služby budu využívat i nadále.celá recenze
Kristýna Bäumlová
Kristýna Bäumlová
2020-09-24T18:58:08+0000
Strašně ráda doporučuji 🤩 Paní má profesionální a přátelský přístup ❤️ Je vidět, že jí práce s čtyřnohými miláčky opravdu baví 🍀 Těšíme se na další hlídání,... Augí byl strašně spokojený 🥰 Moc děkujeme 🙏celá recenze
Mirka Pitrová
Mirka Pitrová
2020-09-20T16:37:22+0000
Děkujeme moc za hlídání našeho kocourka. Bylo o něj báječně postaráno a my si mohli dovolenou užít v klidu!! Jsme moc vděční!!
Aleš Kočandrle
Aleš Kočandrle
2020-09-03T18:50:39+0000
Chcete li aby se o vaše miláčky a zvířátka opravdu všeho druhu starali opravdoví milovníci zvířat tak opravdu nenajdete nikoho lepšího...... Mám farmičku... zvířátka všeho druhu a po celý týden bylo s láskou postaráno.... Paní si i vycvičila 🐥 kuře jak papouška 😉 a nemluvě o 3psech ty si novou tetu a strejdu na hlídání oblibili natolik až sem se bál že mi odejdou 😉👌. Můžu jen doporučit..... Perfektní přístup..... Super lidičky.celá recenze
Luci Kotvová
Luci Kotvová
2020-09-02T07:26:06+0000
Za nás velká spokojenost 🙂 Oceňuji osobní schůzku před samotným hlídáním kde se seznámí zvířátko s paní na hlídání a upřesní se vše potřebné. Paní moc... příjemná, ochotná a je vidět že zvířata má opravdu ráda 🙂 Během doby co jsme byli pryč paní psala info jak se zvířátka mají + fotky 🙂 Ještě jednou děkujeme mockrát za hlídaní našich mazlíčku❤️ Lucka, Pavel a Scooby🐶 s Micinkou🐱celá recenze
Diana Argmannová
Diana Argmannová
2020-08-15T09:52:25+0000
Jsem nadšená a všem vřele doporučuji. Mám kocourka který chodí ven na procházky. Paní s ním chodila denně 2x a posílala fotky i videa . Doma vše uklizeno a... kocour v pohodě bez stresu. Teď mohu odjet kdykoliv a vím, že o mého miláčka bude skvěle postaráno.celá recenze
Evelina Cermakova
Evelina Cermakova
2020-07-24T17:25:22+0000
Úžasná spolupráce a spolehlivost ...super odvedena práce....a vše že srdce provozované....neni co vytknout...zlatý pečovatele,které vřele doporučuji.
Jana Lauseckerova
Jana Lauseckerova
2020-07-21T15:31:20+0000
Moje chlupatý miminka si svoji novou tetu na hlídání oblíbily uz pri prvni schůzce. Pri hlídání jsem dostavala fotky každý den a krom toho ze dostali najíst... napít a meli cisty záchod tak hlavně meli pozornost a péči. Díky tomu, ze to nebylo jejich první hlídání, po příjezdu domů poznám, podle jejich chování jak se měli. A meli se báječně!! Vřele doporučuju, nemusite se bát nechat svoje mazlíčky v jejich rukou.celá recenze
Martina Radová
Martina Radová
2020-07-20T17:22:34+0000
Děkuji moc za perfektní hlídání, péči a mazlení mých pejsků + starost o zahradu. Byla jsem moc spokojená a moji mazlíci, kavkazačka s maliňákem také. Budu Vás... doporučovat a těším se na další spolupráci. Ještě jednou díky.celá recenze
Eva Fischerová
Eva Fischerová
2020-06-29T19:04:55+0000
Velice ochotní a vstřícní lidé. S domluvenými "službami" jsme byli nadmíru spokojeni 😊 mohu jen doporučit!!!
Hana Šiková
Hana Šiková
2020-06-18T12:21:34+0000
Výborná zkušenost, skvělí lidé, děkuji
Zdena Rubešová
Zdena Rubešová
2020-06-09T20:58:36+0000
Příjemní,ochotní lidé,spolupráce skvělá,čtyřnožci se těší na další návštěvu🐾😘🐾🐈
Martina Sládková
Martina Sládková
2020-06-06T06:36:00+0000
Maximální spokojenost s hlídáním Sofi, paní je úžasná a Sofi si to s ní moc užila.
Siã Saterê Benchaya Corrêa
Siã Saterê Benchaya Corrêa
2020-03-03T07:19:09+0000
A very nice couple attended me. They met me and my dog at the spot that I wanted. As a tourist in the city it was one of the best decisions that I made, coz we... couldn't make the brewery tour otherwise.celá recenze
Dorota Nováková
Dorota Nováková
2020-02-22T11:48:28+0000
Jsme velmi spokojeni s hlídáním našeho pejska. Tobrmanovi se mu věnovali jak fyzicky - dlouhé vycházky, tak psychicky - hry, cvičení, mazlení. Náš pejsek je... nedůvěřivý k "cizím lidem" - je to charakteristika rasy, tak jsme měli trochu obavy, ale vše proběhlo naprosto bez problému, získali si jeho důvěru hned při první návštěvě. I přes naši třítýdenní nepřítomnost díky skvělé péči nestrádal. Příště ho rádi svěříme do péče http://xn--nesm-7na.cz/ znovu. Ještě jednou moc děkujeme za láskyplnou péči.celá recenze
Zdeněk Poláček
Zdeněk Poláček
2020-01-30T04:52:09+0000
Doporučuji, skvělé jednaní a přístup👍
Eva Štrupová
Eva Štrupová
2019-12-22T13:42:58+0000
Se službami http://xn--nesm-7na.cz/ jsme byli opravdu moc spokojeni. Vzorně se nám postarali o pejska a kocoura, z každé procházky jsme dostali fotky a... podrobný report, což bylo velmi uklidňující, kocourovi manželé Tobrmanovi donesli výborné granule na ochutnání, jeho srst byla skvěle ošetřena, oba mazlíčci dostali na rozloučenou vánoční dárky, zkrátka výborná péče za dobrou cenu. Příště určitě jejich službu znovu využijeme. Děkujeme.celá recenze
Renčí Reny
Renčí Reny
2019-12-05T21:52:58+0000
Skvělý přístup a profesionalita.😉
Renata Vacíková
Renata Vacíková
2019-11-23T16:05:46+0000
Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat manželům Tobrmanovým, majitelům firmy NeSám za jejich ochotu, milý přístup a vstřícné jednání vůči páníčkům a jejich... čtyřnohých kamarádům. Tento týden jsem onemocněla a můj zdravotní stav mně bohužel zabraňoval venčit mého pejska Charlíka. Nikdo z mých blízkých mě nemohl zastoupit, tak jsem požádala o pomoc firmu NeSám. Byla jsem mile překvapena jejich milým přístupem a také rychlou nabídkou služeb v případě nouze. Dopoledne jsem zavolala a už odpoledne poznala skvělý manželský pár, ochotný venčit mého Charlíka. Moc ráda jsem je poznala a oba s Charlínkem jsme byli moc spokojeni. Takže mohu vřele doporučit každému, kdo by potřeboval hlídání nebo venčení svých domácích mazlíčků. Děkuji a přeji mnoho úspěchů, spokojených páníčků a hlavně jejich čtyřnohých kamarádů. Hezký večer přejí Renča a Charlie Vacíkovicelá recenze
Kristýna Henrichová
Kristýna Henrichová
2019-11-07T16:08:28+0000
Konečně odcházím od mého pejska do práce bez výčitek svědomí 😊 manželé Tobrmanovi mají moji 100%ní důvěru. Zvířátka upřímně milují a ony zase milují je. V... neposlední řadě oceňuji jejich časovou flexibilitu 👍🔝celá recenze
Jana Kolářová
Jana Kolářová
2019-11-02T20:43:11+0000
Jedinečný a laskyplný přístup. Perfektní servis, díky kterému jsme si mohli dopřát pár dnů dovolené a hafík doma rozhodně nestrádal! Moc děkujeme a... doporučujeme!!!celá recenze
Pavlína Stráská
Pavlína Stráská
2019-10-01T17:28:56+0000
Byli jsme s hlídáním pejska maximálně spokojeni,zprávy a fotografie chodily pravidelně a informace byli naprosto dostačující. Můžeme jen vřele doporučit
Eva Jablonci
Eva Jablonci
2019-08-15T19:12:33+0000
Majitelé jsou supr a neboji se ani větších zvířat.
Šárka Magdaléna Mikotová
Šárka Magdaléna Mikotová
2019-08-13T13:14:00+0000
Velice dobrá zkušenost , jsem naprosto spokojená ! Doporučuji 😉
Tomáš Křížek
Tomáš Křížek
2019-07-29T13:28:46+0000
Měl jsem tu možnost se seznámit s lidmi co hlídají mazlíčky a můžu jen doporučit. Pokud chcete mít o své mazlíčky dobře postaráno neváhejte je oslovit.
Dana Kratochvílová
Dana Kratochvílová
2019-07-29T13:07:19+0000
Měla jsem šanci vyzkoušet a naprostá spokojenost. Doporučuji vyzkoušet.
Další recenze