fbpx

NeSám

NAŠE RECENZE

Pes Sofča, dvě kočky, hejno andulek

5,0 rating
17 září, 2020

Máme rádi kolem sebe naše mazlíčky, ale také si rádi vyrazíme na cesty. Tato kombinace přestala být stresující v momentě, kdy jsme se rozhodli využít služeb firmy NeSám. Manželé Tobrmanovi přijeli, prokázali se osobními doklady, živnostenským listem, seznámili se s „klienty“ a dohodli jsme rytmus opatrování. Z každé návštěvy nám přicházely fotografie, z kterých bylo zřejmé, že naši miláčci jsou ve velmi dobré náladě. A když na fotce byl i kocourek (který je jinak dost plachý) v absolutně pozitivní pozici, bylo jasné, že jsme se rozhodli správně. Tobrmanovi se nezajímají co máte v šuplíkách, jim záleží na pohodě vašich parťáků, co nemohli odcestovat s vámi. A to se v dnešní době cení. I účet za jejich služby je příznivý, i když jde o delší dobu. A současně je v bezpečí i dům, protože je kolem něj několikrát denně pohyb. Firmu NeSám doporučujeme a jejich služby budeme využívat i v budoucnosti. Díky 🙂

Petr a Helena Netolických

4 kočičky - Tlapinka, Barborka, Majda, Artík

5,0 rating
6 září, 2020

Moc děkujeme za skvělé služby během naší nepřítomnosti. Oceňujeme lidský přístup, entuziasmus, informace a fotky našich mazlíčků z každé návštěvy, služby, které jsme ani nečekali (hraní si s kočičkami, mazlení, velmi srdečný vztah ke zvířatům…). Doporučujeme a určitě se na ně s důvěrou obrátíme i příště, naše kočičky budou jistě také rády.

Libor Prokeš a Martina Bulínová

3 kočky, 2x roční a 1x 15 let

5,0 rating
31 srpna, 2020

Musíme říci, že manželé Tobrmanovi nám doslova vytrhli trn z paty. Léta se nám o kočičky starala maminka, která s nimi byla u nás doma. Vzhledem k věku maminky jsme sháněli někoho spolehlivého, komu můžeme svěřit kočky v době naší dovolené, hlavně někoho stálého na koho se můžeme plně spolehnout. Teď během léta jsme několikrát využili služeb manželů Tobrmanových a je třeba jenom chválit. 2x denně v době naší nepřítomnosti se o kočičky u nás doma postarali, pravidelně nás informovali, jak si kočičky vedou a máme pocit, že si s nimi vyhráli více než my. Je báječné mít v době nepřítomnosti u kočiček někoho, komu můžete maximálně věřit. Dovolenou jsme si tak mohli opravdu užít. Děkuje a plně doporučujeme.

manželé Silovští

4 kočičky, morče a 2 holky potkanky

5,0 rating
21 srpna, 2020

100% spolehlivost, ve všech směrech tady jde jen o blaho mazlíčků a spokojenost jejich páníčků, Manželé Tobrmanovi jsou opravdu obětaví lidé, berou Vaše mazlíčky jako své děti. Pracují s láskou a nemusíte platit žádné členství a registraci, tady skutečně nejde o byznys, ale jen a jen o mazlíčky.Už jen to, že nerozlišují večerní hodiny, svátky apod. ( cena je stále stejná) svědčí o tom, že Váš mazlíček bude v té nejlepší péči. Kdo váhá, kam svého miláčka umístit po dobu Vaší nepřítomnosti, vřele doporučuji obrátit se na NeSám.cz. Děkujeme.

Eva Rajsová

Ťapka

5,0 rating
21 srpna, 2020

Musím uznat, že ochota a přístup manželů Tobrmanových je obrovská. Ťapka byla velice spokojená. Děkuji za hlídání a velice rád se na Vaše služby znova obrátím. Určitě bych Vaše služby svým známým a ostatním lidem doporučil.

Stanislav Pechman

NAŠE HODNOCENÍ NA FACEBOOKU

NeSám.cz - hlídání mazlíčků
5.0
Based on 24 reviews
powered by Facebook
Kristýna Bäumlová
Kristýna Bäumlová
2020-09-24T18:58:08+0000
Strašně ráda doporučuji 🤩 Paní má profesionální a přátelský přístup ❤️ Je vidět, že jí práce s čtyřnohými miláčky opravdu baví... 🍀 Těšíme se na další hlídání, Augí byl strašně spokojený 🥰 Moc děkujeme 🙏read more
Mirka Pitrová
Mirka Pitrová
2020-09-20T16:37:22+0000
Děkujeme moc za hlídání našeho kocourka. Bylo o něj báječně postaráno a my si mohli dovolenou užít v klidu!! Jsme moc vděční!!
Lucie Valdhansova
Lucie Valdhansova
2020-09-04T17:56:20+0000
Chtěla bych moc poděkovat za hlídání mých dvou kocourů. Nebylo to jen o doplnění jídla,jeden kocourek má cukrovku a je potřeba 2xdenně píchnout... inzulín, což paní Jarka výborně zvládla a druhému kocourkovi selhávají ledviny a srdicko a musí brát pravidelně podpůrný sirup,což bylo také bez problémů. Oboje bylo zvládnuto perfektně, nemluvě o tom, že dostávali i spoustu lásky v podobě drbání. Po každé návštěvě přišly fotky a informace o tom, jak se kluci mají, za což moc děkuji. Je to přesně rok, co jsem nikde nebyla přes noc kvůli obavám z toho, že o ně nebude dobře postaráno,protože spousta mých známých odmítala hlídání kvůli aplikování inzulínu, ale ted už vím, na koho se mohu kdykoliv obrátit. Opravdu moc děkuji, tato služba je pro mě k nezaplacení. Děkuje i Monty s Kubíkem ❤️❤️read more
Aleš Kočandrle
Aleš Kočandrle
2020-09-03T18:50:39+0000
Chcete li aby se o vaše miláčky a zvířátka opravdu všeho druhu starali opravdoví milovníci zvířat tak opravdu nenajdete nikoho lepšího...... Mám... farmičku zvířátka všeho druhu a po celý týden bylo s láskou postaráno.... Paní si i vycvičila 🐥 kuře jak papouška 😉 a nemluvě o 3psech ty si novou tetu a strejdu na hlídání oblibili natolik až sem se bál že mi odejdou 😉👌. Můžu jen doporučit..... Perfektní přístup..... Super lidičky.read more
Luci Kotvová
Luci Kotvová
2020-09-02T07:26:06+0000
Za nás velká spokojenost 🙂 Oceňuji osobní schůzku před samotným hlídáním kde se seznámí zvířátko s paní na hlídání a upřesní se vše... potřebné. Paní moc příjemná, ochotná a je vidět že zvířata má opravdu ráda 🙂 Během doby co jsme byli pryč paní psala info jak se zvířátka mají + fotky 🙂 Ještě jednou děkujeme mockrát za hlídaní našich mazlíčku❤️ Lucka, Pavel a Scooby🐶 s Micinkou🐱read more
Diana Argmannová
Diana Argmannová
2020-08-15T09:52:25+0000
Jsem nadšená a všem vřele doporučuji. Mám kocourka který chodí ven na procházky. Paní s ním chodila denně 2x a posílala fotky i videa . Doma vše... uklizeno a kocour v pohodě bez stresu. Teď mohu odjet kdykoliv a vím, že o mého miláčka bude skvěle postaráno.read more
Evelina Cermakova
Evelina Cermakova
2020-07-24T17:25:22+0000
Úžasná spolupráce a spolehlivost ...super odvedena práce....a vše že srdce provozované....neni co vytknout...zlatý pečovatele,které vřele... doporučuji.read more
Elaine Lóre
Elaine Lóre
2020-07-23T17:40:01+0000
Pokud hledáte opravdové milovníky zvířat a chcete mít jistotu, že váš chlupáč bude v těch nejlepších rukou, nemůžete najít nikoho lepšího!... Moc děkujeme ☘️read more
Jana Lauseckerova
Jana Lauseckerova
2020-07-21T15:31:20+0000
Moje chlupatý miminka si svoji novou tetu na hlídání oblíbily uz pri prvni schůzce. Pri hlídání jsem dostavala fotky každý den a krom toho ze... dostali najíst napít a meli cisty záchod tak hlavně meli pozornost a péči. Díky tomu, ze to nebylo jejich první hlídání, po příjezdu domů poznám, podle jejich chování jak se měli. A meli se báječně!! Vřele doporučuju, nemusite se bát nechat svoje mazlíčky v jejich rukou.read more
Martina Radová
Martina Radová
2020-07-20T17:22:34+0000
Děkuji moc za perfektní hlídání, péči a mazlení mých pejsků + starost o zahradu. Byla jsem moc spokojená a moji mazlíci, kavkazačka s maliňákem... také. Budu Vás doporučovat a těším se na další spolupráci. Ještě jednou díky.read more
Iveta Kliková
Iveta Kliková
2020-07-18T14:21:11+0000
moc děkujeme za týdenní venceni naší Lucinky.Vse proběhlo bez problémů a všem vřele doporučuji.
Eva Fischerová
Eva Fischerová
2020-06-29T19:04:55+0000
Velice ochotní a vstřícní lidé. S domluvenými "službami" jsme byli nadmíru spokojeni 😊 mohu jen doporučit!!!
Hana Šiková
Hana Šiková
2020-06-18T12:21:34+0000
Výborná zkušenost, skvělí lidé, děkuji
Zdena Rubešová
Zdena Rubešová
2020-06-09T20:58:36+0000
Příjemní,ochotní lidé,spolupráce skvělá,čtyřnožci se těší na další návštěvu🐾😘🐾🐈
Martina Sládková
Martina Sládková
2020-06-06T06:36:00+0000
Maximální spokojenost s hlídáním Sofi, paní je úžasná a Sofi si to s ní moc užila.
Siã Saterê Benchaya Corrêa
Siã Saterê Benchaya Corrêa
2020-03-03T07:19:09+0000
A very nice couple attended me. They met me and my dog at the spot that I wanted. As a tourist in the city it was one of the best decisions that I made, coz we... couldn't make the brewery tour otherwise.read more
Dorota Nováková
Dorota Nováková
2020-02-22T11:48:28+0000
Jsme velmi spokojeni s hlídáním našeho pejska. Tobrmanovi se mu věnovali jak fyzicky - dlouhé vycházky, tak psychicky - hry, cvičení, mazlení. Náš... pejsek je nedůvěřivý k "cizím lidem" - je to charakteristika rasy, tak jsme měli trochu obavy, ale vše proběhlo naprosto bez problému, získali si jeho důvěru hned při první návštěvě. I přes naši třítýdenní nepřítomnost díky skvělé péči nestrádal. Příště ho rádi svěříme do péče nesám.cz znovu. Ještě jednou moc děkujeme za láskyplnou péči.read more
Zdenek Poláček
Zdenek Poláček
2020-01-30T04:52:09+0000
Doporučuji, skvělé jednaní a přístup👍
Hollow Styn
Hollow Styn
2019-12-22T18:44:40+0000
Milí Tobrmanovi, Mockrát děkujeme za hlídání pejsků i za dárečky pro pejsky! Jsme velice spokojeni s vaší službou. Budeme rádi, když Vaší pomoc... budeme moci využít i do budoucna :). Co se týká hodnocení služby - 100% kladné, vřele doporučuji všem ostatním ! Přeji hezké vánoční svátky <3 - Machoňováread more
Eva Štrupová
Eva Štrupová
2019-12-22T13:42:58+0000
Se službami NeSám.cz jsme byli opravdu moc spokojeni. Vzorně se nám postarali o pejska a kocoura, z každé procházky jsme dostali fotky a podrobný... report, což bylo velmi uklidňující, kocourovi manželé Tobrmanovi donesli výborné granule na ochutnání, jeho srst byla skvěle ošetřena, oba mazlíčci dostali na rozloučenou vánoční dárky, zkrátka výborná péče za dobrou cenu. Příště určitě jejich službu znovu využijeme. Děkujeme.read more
Renčí Reny
Renčí Reny
2019-12-05T21:52:58+0000
Skvělý přístup a profesionalita.😉
Renata Vacíková
Renata Vacíková
2019-11-23T16:05:46+0000
Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat manželům Tobrmanovým, majitelům firmy NeSám za jejich ochotu, milý přístup a vstřícné jednání vůči... páníčkům a jejich čtyřnohých kamarádům. Tento týden jsem onemocněla a můj zdravotní stav mně bohužel zabraňoval venčit mého pejska Charlíka. Nikdo z mých blízkých mě nemohl zastoupit, tak jsem požádala o pomoc firmu NeSám. Byla jsem mile překvapena jejich milým přístupem a také rychlou nabídkou služeb v případě nouze. Dopoledne jsem zavolala a už odpoledne poznala skvělý manželský pár, ochotný venčit mého Charlíka. Moc ráda jsem je poznala a oba s Charlínkem jsme byli moc spokojeni. Takže mohu vřele doporučit každému, kdo by potřeboval hlídání nebo venčení svých domácích mazlíčků. Děkuji a přeji mnoho úspěchů, spokojených páníčků a hlavně jejich čtyřnohých kamarádů. Hezký večer přejí Renča a Charlie Vacíkoviread more
Luci Seilerka
Luci Seilerka
2019-11-17T15:37:29+0000
Manzele Tobrmanovi jsou velmi mili a spolehlivi lide. Miluji zviratka, to citili i nasi kocouri 🙂 jsme moc radi, ze jsme na ne narazili. Ted uz muzeme... naprosto bez starosti odjet pryc, nase kocourky nechat doma a vime, ze bude o ne skvele postarano. Navic jsou prvni, kdy jsme se vubec nebali predat nase klice od domu 😉 manzele Tobrmanovi mohu vrele doporucit dal!read more
Kristýna Henrichová
Kristýna Henrichová
2019-11-07T16:08:28+0000
Konečně odcházím od mého pejska do práce bez výčitek svědomí 😊 manželé Tobrmanovi mají moji 100%ní důvěru. Zvířátka upřímně milují a... ony zase milují je. V neposlední řadě oceňuji jejich časovou flexibilitu 👍🔝read more
Jana Kolářová
Jana Kolářová
2019-11-02T20:43:11+0000
Jedinečný a laskyplný přístup. Perfektní servis, díky kterému jsme si mohli dopřát pár dnů dovolené a hafík doma rozhodně nestrádal! Moc... děkujeme a doporučujeme!!!read more
Pavlína Stráská
Pavlína Stráská
2019-10-01T17:28:56+0000
Byli jsme s hlídáním pejska maximálně spokojeni,zprávy a fotografie chodily pravidelně a informace byli naprosto dostačující. Můžeme jen vřele... doporučitread more
Eva Jablonci
Eva Jablonci
2019-08-15T19:12:33+0000
Majitelé jsou supr a neboji se ani větších zvířat.
Šárka Magdaléna Tichá
Šárka Magdaléna Tichá
2019-08-13T13:14:00+0000
Velice dobrá zkušenost , jsem naprosto spokojená ! Doporučuji 😉
Eva Vašírovská
Eva Vašírovská
2019-08-02T17:17:21+0000
Skvělý přístup k pejskům...naprostý luxux...jestli chcete mít jistotu, tak jedinečná volba!
Tomáš Křížek
Tomáš Křížek
2019-07-29T13:28:46+0000
Měl jsem tu možnost se seznámit s lidmi co hlídají mazlíčky a můžu jen doporučit. Pokud chcete mít o své mazlíčky dobře postaráno neváhejte je... oslovit.read more
Dana Kratochvílová
Dana Kratochvílová
2019-07-29T13:07:19+0000
Měla jsem šanci vyzkoušet a naprostá spokojenost. Doporučuji vyzkoušet.
Next Reviews