fbpx

NeSám

NAŠE RECENZE

Anglický buldok ROCCO .

5,0 rating
28 února, 2020

Moc děkujeme za Vaše služby.
Konečně se mohu na někoho zcela spolehnout, když se nemohu Roccovi plně věnovat.
ROCCO si jejich společné vycházky moc užívá a vždycky se mi vrátí šťastný a příjemně unavený.
Všem služby firmy Nesám.cz vřele doporučuji.
Nenechte své “ kámoše “ na Vás doma čekat a nudit se ,když stačí zavolat Tobrmanovým a dopřát jim příjemnou vycházku.
Ještě jednou děkujeme.
R&R

Richard Kubš Plzeň.

čivava Gerry

5,0 rating
20 února, 2020

Nehoda způsobila, že jsem nemohla venčit svého pejska. Tak jsem se obrátila na manžele Tobrmanovy, tel. 733676121 nebo 606939733. Jsou laskaví, ochotní, spolehliví, prostě báječní.

S. Taušová

fenka Evita

5,0 rating
27 listopadu, 2019

jsme moc spokojeni s přístupem manželů Tobrmanových a určitě jejich službu využijeme častěji, děkujeme

Pavlína

Kočička Beruška

5,0 rating
10 listopadu, 2019

Beruška i my jsme byli velmi spokojeni. Naše mimi nebyla sama a my věděli a viděli – z fotek, že se má dobře. Děkujeme

Irena Dokoupilová

NAŠE HODNOCENÍ NA FACEBOOKU

NeSám.cz - hlídání mazlíčků
5.0
Based on 23 reviews
powered by Facebook
Eva Fischerová
Eva Fischerová
2020-06-29T19:04:55+0000
Velice ochotní a vstřícní lidé. S domluvenými "službami" jsme byli nadmíru spokojeni 😊 mohu jen doporučit!!!
Hana Šiková
Hana Šiková
2020-06-18T12:21:34+0000
Výborná zkušenost, skvělí lidé, děkuji
Zdena Rubešová
Zdena Rubešová
2020-06-09T20:58:36+0000
Příjemní,ochotní lidé,spolupráce skvělá,čtyřnožci se těší na další návštěvu🐾😘🐾🐈
Martina Sládková
Martina Sládková
2020-06-06T06:36:00+0000
Maximální spokojenost s hlídáním Sofi, paní je úžasná a Sofi si to s ní moc užila.
Siã Saterê Benchaya Corrêa
Siã Saterê Benchaya Corrêa
2020-03-03T07:19:09+0000
A very nice couple attended me. They met me and my dog at the spot that I wanted. As a tourist in the city it was one of the best decisions that I made, coz we... couldn't make the brewery tour otherwise.read more
Dorota Nováková
Dorota Nováková
2020-02-22T11:48:28+0000
Jsme velmi spokojeni s hlídáním našeho pejska. Tobrmanovi se mu věnovali jak fyzicky - dlouhé vycházky, tak psychicky - hry, cvičení, mazlení. Náš... pejsek je nedůvěřivý k "cizím lidem" - je to charakteristika rasy, tak jsme měli trochu obavy, ale vše proběhlo naprosto bez problému, získali si jeho důvěru hned při první návštěvě. I přes naši třítýdenní nepřítomnost díky skvělé péči nestrádal. Příště ho rádi svěříme do péče nesám.cz znovu. Ještě jednou moc děkujeme za láskyplnou péči.read more
Zdenek Poláček
Zdenek Poláček
2020-01-30T04:52:09+0000
Doporučuji, skvělé jednaní a přístup👍
Hollow Styn
Hollow Styn
2019-12-22T18:44:40+0000
Milí Tobrmanovi, Mockrát děkujeme za hlídání pejsků i za dárečky pro pejsky! Jsme velice spokojeni s vaší službou. Budeme rádi, když Vaší pomoc... budeme moci využít i do budoucna :). Co se týká hodnocení služby - 100% kladné, vřele doporučuji všem ostatním ! Přeji hezké vánoční svátky <3 - Machoňováread more
Eva Štrupová
Eva Štrupová
2019-12-22T13:42:58+0000
Se službami NeSám.cz jsme byli opravdu moc spokojeni. Vzorně se nám postarali o pejska a kocoura, z každé procházky jsme dostali fotky a podrobný... report, což bylo velmi uklidňující, kocourovi manželé Tobrmanovi donesli výborné granule na ochutnání, jeho srst byla skvěle ošetřena, oba mazlíčci dostali na rozloučenou vánoční dárky, zkrátka výborná péče za dobrou cenu. Příště určitě jejich službu znovu využijeme. Děkujeme.read more
Renčí Reny
Renčí Reny
2019-12-05T21:52:58+0000
Skvělý přístup a profesionalita.😉
Renata Vacíková
Renata Vacíková
2019-11-23T16:05:46+0000
Dobrý den, chtěla bych moc poděkovat manželům Tobrmanovým, majitelům firmy NeSám za jejich ochotu, milý přístup a vstřícné jednání vůči... páníčkům a jejich čtyřnohých kamarádům. Tento týden jsem onemocněla a můj zdravotní stav mně bohužel zabraňoval venčit mého pejska Charlíka. Nikdo z mých blízkých mě nemohl zastoupit, tak jsem požádala o pomoc firmu NeSám. Byla jsem mile překvapena jejich milým přístupem a také rychlou nabídkou služeb v případě nouze. Dopoledne jsem zavolala a už odpoledne poznala skvělý manželský pár, ochotný venčit mého Charlíka. Moc ráda jsem je poznala a oba s Charlínkem jsme byli moc spokojeni. Takže mohu vřele doporučit každému, kdo by potřeboval hlídání nebo venčení svých domácích mazlíčků. Děkuji a přeji mnoho úspěchů, spokojených páníčků a hlavně jejich čtyřnohých kamarádů. Hezký večer přejí Renča a Charlie Vacíkoviread more
Luci Seilerka
Luci Seilerka
2019-11-17T15:37:29+0000
Manzele Tobrmanovi jsou velmi mili a spolehlivi lide. Miluji zviratka, to citili i nasi kocouri 🙂 jsme moc radi, ze jsme na ne narazili. Ted uz muzeme... naprosto bez starosti odjet pryc, nase kocourky nechat doma a vime, ze bude o ne skvele postarano. Navic jsou prvni, kdy jsme se vubec nebali predat nase klice od domu 😉 manzele Tobrmanovi mohu vrele doporucit dal!read more
Kristýna Henrichová
Kristýna Henrichová
2019-11-07T16:08:28+0000
Konečně odcházím od mého pejska do práce bez výčitek svědomí 😊 manželé Tobrmanovi mají moji 100%ní důvěru. Zvířátka upřímně milují a... ony zase milují je. V neposlední řadě oceňuji jejich časovou flexibilitu 👍🔝read more
Jana Kolářová
Jana Kolářová
2019-11-02T20:43:11+0000
Jedinečný a laskyplný přístup. Perfektní servis, díky kterému jsme si mohli dopřát pár dnů dovolené a hafík doma rozhodně nestrádal! Moc... děkujeme a doporučujeme!!!read more
Pavlína Stráská
Pavlína Stráská
2019-10-01T17:28:56+0000
Byli jsme s hlídáním pejska maximálně spokojeni,zprávy a fotografie chodily pravidelně a informace byli naprosto dostačující. Můžeme jen vřele... doporučitread more
Eva Jablonci
Eva Jablonci
2019-08-15T19:12:33+0000
Majitelé jsou supr a neboji se ani větších zvířat.
Šárka Magdaléna Tichá
Šárka Magdaléna Tichá
2019-08-13T13:14:00+0000
Velice dobrá zkušenost , jsem naprosto spokojená ! Doporučuji 😉
Eva Vašírovská
Eva Vašírovská
2019-08-02T17:17:21+0000
Skvělý přístup k pejskům...naprostý luxux...jestli chcete mít jistotu, tak jedinečná volba!
Tomáš Křížek
Tomáš Křížek
2019-07-29T13:28:46+0000
Měl jsem tu možnost se seznámit s lidmi co hlídají mazlíčky a můžu jen doporučit. Pokud chcete mít o své mazlíčky dobře postaráno neváhejte je... oslovit.read more
Dana Kratochvílová
Dana Kratochvílová
2019-07-29T13:07:19+0000
Měla jsem šanci vyzkoušet a naprostá spokojenost. Doporučuji vyzkoušet.
Next Reviews